Schoolkosten


Schoolgids Groevenbeek

VMBO Ermelo

Schoolboeken

Groevenbeek heeft een eigen boekenfonds. Dat betekent dat de school zelf zorgt voor de aanschaf en het uitlenen van de boeken.

iPad en laptop

Alle leerlingen van leerjaar 1 ontvangen een iPad. De school vraagt hiervoor driejaar lang een eigen bijdrage van 75 euro per jaar. Na 3 jaar is de iPad eigendom van de leerling.

De leerlingen van leerjaar 4 atheneum en havo ontvangen een laptop. Ook hiervoor wordt drie keer een bijdrage van 75 euro gevraagd.

Voor de exacte voorwaarden, de afhandeling van eventuele schades of overname van de iPad en laptop bij tussentijdse beƫindiging van de schoolloopbaan wordt verwezen naar de bruikleenovereenkomst.

Ouderbijdragen

Groevenbeek kent een ouderbijdrage voor algemene schoolkosten en een bijdrage voor specifieke schoolkosten. De ouders krijgen hiervan aan het begin van het schooljaar een overzicht toegestuurd.
De school maakt gebruik van het WIS Collect systeem. Niet verplichte kosten kunnen ‘uit gevinkt’ worden waardoor het totaal te betalen bedrag automatisch wordt aangepast. Er kan gekozen worden voor betaling via iDEAL of voor betaling door overboeking. Tevens kan gekozen worden voor betaling in termijnen.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×